Tack för denna gång Zabbix Summit 2024!

Metrico medverkade och var gold sponsor för årets Zabbix Summit 2024. Vi är väldigt stolta som enda premium partner i Sverige kunna vara med och sponsra årets höjdpunkt. Ett otroligt event som var fullt med likasinnade Zabbix entuaister, spännade tal, workshops och partner meetings. Metricio hade äran att få träffa två Zabbix partners och Zabbix team från Japan. Vi fick även genomföra flera intervjuer bland annat med Zabbix VD Alexei Vladishev. Bilder är tagna från Zabbix.

Zabbix_Summit_2024-69
Zabbix_Summit_2024-74
PNG-bild

Under mötet tillsammans med Zabbix Japan Team, Japanska Zabbix partners företagen Docomo business, NTT Communications och SRA OSS delade vi våra företagskulturer där vi fick möjlighet att lära känna varandra och verksamheterna mer.

Efter mötet tittade vi förbi deras monters och tog inspiration.

Otroligt intressant möte och vi hoppas på att träffas igen nästa år på Zabbix Summit men även i Japan i framtiden.

 

Så ser dagarna ut under Zabbix Summit

Zabbix_Summit_2024-268
Zabbix_Summit_2024-271
Zabbix_Summit_2024-266

Under Zabbix Summit så får vi ta del av otroliga tal både från business sidan och från den tekniska sidan. Många inspirerande idéer och cases delas med varandra. Zabbix introducerade även deras nya produkt Zabbix Cloud. De erbjuder även flera spännade workshops och roliga kvällsevenemang.

Zabbix partner meeting och intervju med Zabbix VD

Metricio deltog även på Partner Team meeting där Alexei Vladishev VD för Zabbx höll tal och det delades ut gåvor och vi fick inblick på hur kommande året ser ut för Zabbix och för oss som partners. Det var både tekniskt ansvarig föreläsningar, marknadsansvarig och partner team som framförde intressanta nyheter som vi tar med oss.

Vi passade även på att intervjua Zabbix VD Alexei, vilket var fantastiskt roligt så håll utkik då det kommer publiceras här på vår hemsida.

Zabbix_Summit_2024-308
Zabbix_Summit_2024-1

Intervjuer för Zabbix Community

Vår Fredrik Landström blev intervjuad inför Zabbix Community i sin roll som Metricios svenska Zabbix Trainer. Där fick Fredrik berätta om Metricio som företag men även om vilka tjänster Metricio erbjuder i Sverige som premium partner till Zabbix. Han fick även frågor gällande sin roll som Zabbix Trainer och vad Metricio har för kommande event där man har möjlighet att träffa oss, vilket är Zabbix Meeting i Göteborg 27/11 och i Örebro 28/11-2024.

Zabbix Summit bjöd på mycket nätverkande, roliga minnen och intressanta diskussioner och cases som vi tar med oss. Vi vill tacka alla fantastiska zabbix entuastier, partners, Zabbix team och våra kunder som bidrog till en lyckad konferens och roliga event dagar.

Vi ser redan framemot nästa år. Är du intresserad av att följa med oss på Zabbix Summit 2025? Kontakta oss då på info@metricio.se.

Zabbix_Summit_2024-478
Zabbix_Summit_2024-476
Zabbix_Summit_2024-472