Möjligheten att utforska olika områden och följa mina intressen

Vi är glada över att välkomna vårt senaste tillskott till Metricio-teamet, William Hansen. William kommer från fastighetsbranschen där han arbetat som systemutvecklare under de senaste åren.

William Hansen, konsult på Metricio
William Hansen, konsult på Metricio

– Min fascination för teknik och datorer har funnits sedan jag var barn. Jag har alltid byggt egna datorer och spelat mycket datorspel, berättar William.

På frågan om varför han sökte sig till Metricio lyfter William sitt intresse för open source och de operativsystem som företaget använder.

– Jag har ägnat mig åt open source på fritiden, men nu har jag möjlighet att arbeta med det professionellt. Metricio ser det som framtiden, vilket jag tycker mycket om. 

 

“Kultur och värderingar som matchar mina egna”

Det var inte bara tekniken som lockade William till Metricio. Det handlade lika mycket om kultur och värderingar som matchade hans egna. Han berättar att han genast upplevde cheferna som trevliga, professionella människor. 

– De har värderingar som visar att de är både strukturerade och bryr sig om sina anställda och kunder.

 

Vägen till Zabbix-konsult

William kommer arbeta som Zabbix-konsult på Metricio, något han ser mycket fram emot - och som inledningsvis kommer innebära utbildningar och certifieringar. Utöver det ser han fram emot att utforska och fördjupa sig i många olika områden, vilket Metricio är precis rätt arbetsplats för. 

– Metricio ger sina anställda möjligheten att utforska olika områden och följa sina intressen. Jag ser fram emot att testa olika saker för att upptäcka vad jag gillar mest, berättar William.

William berättar att han mest av allt ser fram emot varierande arbetsuppgifter, där den ena arbetsdagen inte är den andra lik.

– Det ska bli roligt att arbeta med allt från utvecklingsprojekt till att arbeta med kunder och lösa deras behov genom automation, berättar William. 

 

Framtiden

Avslutningsvis delar William Hansen med sig av sina mål och drömmar på Metricio. Kortsiktigt vill han bli skicklig inom sin nuvarande tjänst, för att på längre sikt använda sin passion för att utveckla arbetsmetoder och effektivisera arbetsprocesser. Det är tydligt att William kommer att berika Metricio med sin mångsidiga bakgrund och sitt engagemang för open source och systemutveckling. Vi ser fram emot att följa hans framsteg och bidrag till vårt team och våra kunder!