Metricio deltar live på D-dagen för första gången

När vi nu börjar se ljuset i pandemitunneln kommer vi på Metricio med stor entusiasm för första gången kunna delta på KTH:s årliga arbetsmarknads dag, D-dagen, den 7 oktober.

D-Dagen

D-Dagen är Datasektionens årliga arbetsmarknadsdag. Ett heldagsevent där företag och studenter verksamma inom data och IT får en möjlighet att knyta kontakter och lära känna varandra. Något som skapar goda möjligheter för en mer direkt och personlig kontakt mellan företag och studenter.

Vi på Metricio ser fram emot att få finnas på plats och knyta kontakter med duktiga och passionerade studenter

Under 2020 arrangerades D-dagen digitalt, men är nu tillbaka i fysisk form. Vi på Metricio ser fram emot att få finnas på plats och knyta kontakter med duktiga och passionerade studenter. Tidigare år har vi kommit i kontakt med flertalet studenter (via studentpubar och andra event ) som påbörjat anställning hos oss, allt från kortare sommarjobb till heltidsanställningar. Vår vd Fredrik Westberg säger så här om vårt deltagande:

– Ända sen vi hade vår första kontakt med studenter från KTH har vi förstått att det är de som kommer att vara vår framtid och nutid. Metricio vill bygga ett starkt lag för en hållbar framtid, vi vill hitta fler lagspelare för framtiden och det hoppas vi att vi gör genom nya kontakter på D-dagen och alla hungriga studenter. Metricio vill vara en innovativ arbetsplats, innovationen finns hos studenterna, vi ska bara ge dem rätt verktyg och förutsättningar.

Om du är nyfiken på hur det är att jobba på Metricio, vad är det vi söker, projekten vi jobbar med just nu eller kanske våra planer framåt, tveka då inte på att komma förbi vår monter.

Vad: D-dagen är Datasektionen på KTH:s årliga arbetsmarknadsdag

När: 7 oktober med start kl. 10.00

Var: Kårhuset Nymble, Drottning Kristinas väg 15-19

Studentpub och aktiviteter

Om restriktionerna lättas ytterligare kommer vi i början av nästa år att arrangera en studentpub och andra aktiviteter tillsammans med er studenter på KTH, kom förbi vår monter på mässan så berättar vi mer!

Kontakt

Hör av dig till mig om du vill diskutera något före, under eller efter D-dagen!

Mikael Porträtt
Michael Chlebek

Utvecklare och Systemarkitekt, Metricio AB

michael.chlebek@metricio.se

0737 23 23 43