Metricio årskrönika 2023

2023 lider mot sitt slut – och vilket år vi haft. Innan vi gasar vidare mot 2024 vill vi stanna upp och njuta av det som lett oss hit. Efter en stunds begrundande kan vi konstatera att det varit ett riktigt bra år för oss på Metricio.

Men, vad har hänt? Fredrik Westberg, Seppo Hämäläinen och Fredrik Landström, grundare av Metricio, bjuder på årets höjdpunkter – och målen för 2024.

Metricio årskrönika 2023 bild

Det har varit ett händelserikt år för oss på Metricio. För att summera året bad vi Metricios ledning, Fredrik Westberg, Seppo Hämäläinen och Fredrik Landström lista de mest betydande händelserna.

 

Höjdpunkter 2023

Den svenska Zabbix-communityn

Vi har under året genomfört Zabbix meetings i Göteborg och Malmö. Möten som lockade en stor publik och bjöd på många givande diskussioner.

Du har väl inte missat svenska Zabbix-communityts telegramkanal? Välkommen in där för fler innovativa dialoger om möjligheterna med Zabbix.

Vi är premiumpartner till Zabbix

Vi kan stolt meddela att vi i år tagit klivet och blivit premiumpartner till Zabbix. Det är den högsta möjliga nivån av partnerskap – och vi är stolta över att vara en av få i världen som kan titulera sig med det.

Är du intresserad av att veta mer om Zabbix? Hör av dig till oss för en gratis demo. 

Tack till våra studenter

Under året har vi haft förmånen att ha fenomenala KTH-studenter hos oss på Metricio. De har med kompetens, kreativitet och engagemang tagit sig an tekniska utmaningar – och varit betydande för framgången i de projekt de varit involverade i.

Vi stöttar tillväxten av IT-kompetens i Sverige

Vi har hjälpt flera yrkeshögskolor att utveckla och stärka sina kursutbud när det kommer till bland annat IT, cybersäkerhet och digitaliseringsstrategi. Vi känner oss hedrade att skolor kontinuerligt hör av sig till oss – och är glada att bidra till tillväxten av IT-kompetens i Sverige.

Lyckade rekryteringar – en ny milstolpe

Under 2023 har vi nått en ny milstolpe i företagets utveckling. Vi har knutit till oss en skicklig medarbetare som kommer att dedikera sitt arbete till vår ekonomi och marknadsföring. Inte nog med det, vi har genomfört fler starka rekryteringar.

Nytillskott som, med erfarenhet från andra branscher, kommer bidra till att bredda vår verksamhet och vårt kunderbjudande.

Investering i personalen

När många företag fokuserat på personaltillväxt och tjänsteutbud har vi på Metricio haft en annan prioritering – vår befintliga personal. Under året har vi därför gjort betydande investeringar i både organisationsstruktur och ledarskapspraxis för en stimulerande arbetsmiljö.

Airthings

Under 2023 har vi gjort en affär med Airthings – ett företag som tillverkar sensorer för mätning av inomhusklimat. Med hjälp av deras produkter har vi framgångsrikt samarbetat med fastighetsbolag för övervakning av inomhusklimat och miljöprestanda.

Mål för 2024

Hur ser dina mål ut för 2024? Här kommer våra!

Marknadsundersökningen

Med vår senaste medarbetarundersökning i ryggen kan vi glatt konstatera att vårt arbete har burit frukt när det gäller igenkänning för Metricio och Zabbix.

Under 2024 kommer vi arbeta vidare för ökad synlighet och tillgänglighet. Vi kommer göra det ännu smidigare att beställa och boka våra tjänster, utbildningar och demos på vår hemsida.

För du vet väl att de bästa utbildarna i Zabbix finns hos oss på Metricio?

Kundtillväxt och kundvård

Vår kundbas växer hela tiden och vi är tacksamma över alla fantastiska företag vi får arbeta med. Under nästa år kommer vi fokusera på att arbeta ännu närmare dig som kund och dyka djupare i din verksamhet.

Vet du? Vi känner på oss att 2024 kommer att leverera fler framgångsrika samarbeten!

God ekonomisk tillväxt och stark rekrytering

Vi stänger 2023 med en god ekonomisk tillväxt och ett framgångsrikt rekryteringsarbete.

På den inslagna vägen kommer vi fortsätta att utveckla vår verksamhet för att bli ännu bättre!

Vi på Metricio önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Vi ses igen 2024!