IBM Think 2019 San Francisco

IBM Think är IBM's största event under året och erbjuder seminarier, workshops och "meet the experts" i många olika kombinationer. Självklart är vi på Metricio på plats!

Nytt för i år är att konferensen som tidigare hållits i Las Vegas har flyttat till San Francisco - En helt ny stad att upptäcka!

För Metricio är IBM Think en stor inspirationskälla och ett bra utgångsläge för en bred omvärldsbevakning då du finner många stora samarbetspartners och nyckelpersoner på plats.

Spännande Innehåll

De senaste åren har vi sett ett stort teknikskifte från den traditionella on-site tekniken till molnet. Flertalet nya tjänster har dykt upp i vår bransch. AI, MachineLearning och Blockchain är några av de områden vi kommer fokusera på. Eftersom konferensen erbjuder hundratals labbar inom dessa områden kommer vi komma hem med nyvunna kunskaper och inspiration till att skapa spännande lösningar. Vi har valt ut ett antal labbar som kommer att hjälpa oss att kombinera den "gamla beprövade tekniken" med nya tjänster.

Det här kommer verkligen bli spännande!

Deltagande från Metricio

I år åker tre personer till Think från Metricio. Vi som åker är:
Fredrik Westberg
Seppo Hämäläinen
Fredrik Landström

Vill du träffas över en fika eller öl i baren, hör av dig till FredrikSeppo eller Fredrik.

Recovery Lounge tillsammans med Blue Alliance

I samband med IBM's svenska middag kommer vi tillsammans med Cristie Nordic anordna ett mingel där du gärna får vara en av gästerna. Här diskuterar vi högt och lågt om aktuella ämnen från IBM Think. Ställ dina frågor till Bluealliance och lyssna på vad vi vill göra för den svenska marknaden tillsammans med IBM.

Kontakta oss på plats i San Francisco för mer information.