Hej från vår sommarjobbare

I sommar har Emmy jobbat hos oss. Hon börjar snart sitt tredje år på datateknikutbildningen på KTH och berättar här om sin sommar på Metricio.

Att jobba som utvecklare på Metricio har varit otroligt givande. Dels för att jag har lärt mig så mycket, men ännu mer för att jag fått uppleva hur det är att jobba inom utveckling. Jag har jobbat nära ihop med teamet och verkligen fått känna mig som en del av det. Det är jättekul att se hur mycket vi åstadkommit under sommaren, att se resultatet av det jag varit med och bidragit till.

Dessutom har atmosfären på Metricio varit öppen och välkomnande från första gången jag kom till kontoret för att gå på intervju. Jag har fått mina åsikter hörda om både viktiga och mindre viktiga ting: från hur arkitekturen ska se ut till var vi ska ha AW (gissa vad som varit viktigast!). Det är en härlig stämning här och jag uppskattar att jag fick chansen att sommarjobba på Metricio.

Tack för den här sommaren!

/Emmy